Word ambassadeur

Wat betekent een ambassadeur zijn bij Wildroom?

Als ambassadeur van Wildroom, wordt je beloond voor de bestellingen die voortkomen uit jouw netwerk. Door je hieronder aan te melden, krijg je toegang tot ons portaal. Hier vind je je persoonlijke promotiecode en een overzicht van de bestellingen en commissie die je verdiend hebt!

Wat levert het op?

Bij elke bestelling waarbij gebruikt wordt gemaakt van jou kortingscode, ontvang jij 10% commissie. Daarbij ontvangt de koper ook nog eens 5% korting op zijn of haar bestelling.

Goed om te weten...

Samen sterk

Om taboe doorbrekend te zijn en een grote positieve bijdrage te kunnen leveren aan zoveel mogelijk vrouwen op seksueel gebied, is een grote community noodzakelijk. Hoe groter onze community en hoe meer mensen onze normen en waarden delen, des te meer impact kunnen wij realiseren. 

Eigen portaal

Werk via onze gebruiksvriendelijke online omgeving om jouw kortingscode te delen vrienden, overzicht te hebben van alle bestellingen en goed inzicht te hebben in de (nog) te ontvangen commissies. Dit kan allemaal als jij je eenmalig aanmeldt via onderstaande “meld je aan” knop.

PayPal account

Krijg gemakkelijk betaald door jouw PayPal account te koppelen met ons portaal.