Over ons

Wildroom wil een positieve bijdragen leveren aan het seksleven van vrouwen. We bieden elke vrouw de kans om zichzelf op de beste manier te ontdekken. Iedereen heeft namelijk behoeftes en is wel eens nieuwsgierig, en daar is helemaal niets mis mee. Integendeel zelfs, wij vinden het superbelangrijk dat vrouwen zichzelf durven te verwennen en ontdekken. Het taboe rondom seksspeeltjes doorbreken is daarom ook van groot belang. Kortom wij willen alle vrouwen aanmoedigen tot het gebruik van seksspeeltjes en daarom luidt onze missie als volgt:

“Een positieve bijdragen leveren aan het seksleven van vrouwen door het aanbieden van persoonlijk advies en kwalitatief goede producten.”

Om onze missie te realiseren hebben wij een specialistische webshop ontwikkeld voor vrouwen die willen experimenteren op seksueel gebied. In alles wat wij doen komen de volgende kernwaarden naar voren:

Kwaliteit:

Door goede samenwerkingen met de juiste fabrikant hebben wij kwalitatief goede producten voor een schappelijke prijs op de markt gebracht. Al onze producten zijn gemaakt van zacht medisch silicone en ABS, hebben drie vibratiesterktes, minimaal 7 vibratiepatronen, zijn oplaadbaar en waterdicht. Om voor zoveel mogelijk vrouwen de beste ervaring te garanderen.

Toegankelijkheid

Wij willen toegankelijk zijn voor iedereen door goed vindbaar te zijn, ten aller tijden bereikbaar te zijn doormiddel van onze Live Chat om zo onze bezoekers te kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Klantgerichtheid:

Bij Wildroom staat klantgerichtheid hoog in het vaandel en wij begrijpen als geen ander dat je snel wilt genieten van jouw aankoop. Daarom zorgen wij ervoor dat alle bestellingen die op werkdagen voor 22:00 besteld worden, de volgende dag al in huis zijn.

Het waarborgen van anonimiteit vinden wij ook erg belangrijk. Door afspraken die zijn gemaakt met onze partners worden de bestellingen discreet verzonden. Dit betekent dat onze pakketten blanco (zonder bedrijfsnaam of logo) verpakt worden en niet bij de buren wordt afgeleverd wanneer u niet in staat bent uw pakketje aan te nemen.

Ons avontuur:

Het team van Wildroom heeft ervaring met het verkopen van seksspeeltjes in Nederland. Dit werd voorheen gedaan met een Nederlandse leverancier genaamd EDC Retail B.V. Sinds juni 2022 hebben wij ons eigen productlijn opgezet om de kwaliteit van de producten te waarborgen en mensen beter te kunnen voorzien van persoonlijk advies. Met uiteindelijk doel om een positieve draai te geven aan het seksleven van al onze klanten.