Wildroom Collection

Een nieuwe collectie, speciaal ontwikkeld om tot nieuwe hoogtes te komen en in alle stilte te genieten.

Ontdek de collectie

Voordelen van onze shop

Premium producten

Door goede samenwerkingen met de juiste fabrikant hebben wij kwalitatief goede producten voor een schappelijke prijs op de markt gebracht. Al onze producten zijn gemaakt van dik silicone, ABS, zijn oplaadbaar en waterdicht met als doel de beste ervaring voor iedereen te garanderen.

Klanten geven ons: 9.3

Wildroom is aangesloten bij WebwinkelKeur. Een onafhankelijke derde partij waar de beoordelingen van onze klanten/bezoekers worden beheerd.

Benieuwd naar wat andere van ons vinden? Klik op het roze logo van WebwinkelKeur en find out!

Vandaag besteld, morgen anoniem in huis

Als je voor 22:00 besteld, heb je het morgen in huis. De verzendkosten bedragen  4,95. Boven een bestelbedrag van  55,00 zijn de verzendkosten gratis.

Om jouw privacy te waarborgen worden alle bestellingen anoniem en discreet geleverd. Dit houdt in dat alle pakketten blanco (zonder bedrijfsnaam en logo) bezorgd worden en niet bij de buren worden afgegeven wanneer je niet in staat bent om uw pakketje aan te nemen.

Voor informatie over ruilen en retourneren kun je hier terecht. Bij verdere vragen kun je altijd contact opnemen via onze Live Chat of e-mail. 

Altijd berijkbaar

Door op het tekstsymbool rechtsonderin te klikken, kun je met een van onze medewerkers in contact komen. Heb je een vraag? Stel hem dan gerust.

Summer Sale | 20%

Deze maand is de Dual Motor Vibrator 20% voordeliger. De vibrator beschikt over zowel de G-spot en clitorisstimulatie, is waterdicht, oplaadbaar en gemakkelijk te bedienen.

Shop met 20% korting

Ons verhaal

“Een positieve bijdragen leveren aan het seksleven van vrouwen door het aanbieden van persoonlijk advies en kwalitatief goede producten.”